WE love pure beauty.

Koti on siellä,
missä luonto on läsnä.

 

 
 
 
david-marcu-2041g.jpg

Agentuuria vuosien kokemuksella ja intohimolla

Valikoidut merkit juuri sinulle.

Me Pop Designissa olemme työskennelleet piensisustuksen parissa pitkään. Olemme kokenut agentuuriliike sisustus- ja lahjatavara-alalla. Edustamme hyvin myyviä, kauniita ja laadukkaita tuotemerkkejä, joilla kaikilla on oma juju ja sielu. Olemme apuna ja jälleenmyyjämme voivat keskittyä olennaiseen.
Katso mitä ihanaa tarjoamme sinulle!

 
 
 
 
 
Dixie-Omslag.jpg
 

Dixie

Scandinavian design inspired
by nature

Dixie sai alkunsa pienestä ja ainutlaatuisesta vintage kaupasta Ruotsin länsirannikolla. Kaupan valikoima oli ainutlaatuinen ja persoonallinen. Tänäänkin Dixie toimii samoilla periaatteilla. Dixie tarjoaa huolellisesti valitut ja suunnitellut tuotteet kotiin, jokapäiväiseen käyttöön. Luonnolliset, pehmeät värit ja moninaiset luonnon materiaalit ovat tuotteissa täydessä harmoniassa. Tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä lahjakkaiden suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Tarjoamme merkitystä sekä asiakkaillemme ja tuotteiden valmistajille. Tämä on meidän olemisemme ydin. Sielumme.

 

 

Dixie

Dixie on ruotsalainen kodin piensisustusmallisto. Luonnolliset, pehmeät värit ja moninaiset luonnon materiaalit ovat tuotteissa täydessä harmoniassa. Tuotteissa on toisaalta mukana myös rohkeita värejä ja kuoseja.

Dixien ylpeytenä on upea juuttimattovalikoima, joka etsii vertaistaan.  Dixie mallisto koostuu ihanista klassikoista ja kunkin kauden herkullisista uutuuksista.


MAISON BELLE

Maison Belle siivousaineet puhdistavat kodin tehokkaasti ja luonnollisesti. Siivousaineet ovat ekologisia ja niiden tuoksut ovat raikkaita ja luonnollisia. Maison Belle tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja hajoavat täysin luonnossa. Ne eivät sisällä fosfaatteja, ammoniakkia eivätkä valkaisuaineita ja pullot on 100% kierrätettäviä. Maison Belle tuotteita on helppo käyttää kauniista ja toimivista pulloista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.


LAMPE BERGER

Lambe Berger on huoneilman puhdistaja, joka on todellinen klassikko. Tuote on kehitetty Ranskassa 1898 puhdistamaan ilman epäpuhtauksia sekä poistamaan epämiellyttäviä tuoksuja. Lampe Berger on ihana apuri kotona, kun ilma halutaan raikastaa ja puhdistaa vaikkapa siivouksen tai ruuanlaiton yhteydessä. Hajut neutralisoituu nopeasti ja turvallisesti ja ilmasta tulee samalla helpompaa hengittää. Tuote sopii myös astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Valikoimissa on  myös erilaisia huonetuoksuja.


Omnioutil / balcolore

Valikoimissa on japanilaiset Omnioutilin iloiset, värikkäät ja palkitut ämpärit sekä Balcoloren paljut ja monipuoliset säilytysastiat.

Kauniit tuotteet kestävät -20°C pakkasta ja kuumuuttakin +120°C.  Ämpärit on kevyitä, mutta tukevia ja siten ne toimii myös jakkarana ja kestäen 150 kilon painon! Tuotteet ovat myrkyttömiä ja hyväksyttyjä elintarvikkeiden säilytykseen.

Kauniita tuotteita kotiin, mökille, veneeseen, puutarhaan tai vaikkapa lahjaksi.

 

Hyvä vuosi 2018 kalenterit

hyvä-vuosi kalenteri

Tilaa kauttamme Hyvä Vuosi 2018 -kalenterit. Nainen kalenterin takana on Frida Steiner, yli nelikymppinen valokuvaaja, visualisti, 
sisustussuunnittelija ja elämänfiilistelijä. Valokuvaamisella on aina ollut Fridalle voimaannuttava vaikutus. Fridan kuvamaailmaan ja tarinaan pääset tutustumaan hänen Visualaddict  blogissa.
 
Hyvä Vuosi 2018 on alusta loppuun kotimaassa valmistettu kuvakalenteri. Siinä on upeita kuvia Suomesta, mietelauseita, tilaa muistinpanoille,hauskoja kysymyksiä itsensä kehittämiseen ja itsetuntemukseen, erillinen suomalainen nimipäiväkalenteri sekä muovitasku takakannessa, metallinen kierresidonta, silkkinen merkkinauha ja laminoidut kannet.

Kysy hinta. Minimitilaus 20 kpl, tilaukseen lisätään toimituskulut. 
Kalenterit toimitetaan syyskuun lopussa.

 


 
Tilaukset:


info@popdesign.fi    
0400 510 899

 

 
It`s about the little things in life!
 
 
Dixie-14.jpg